Skip to main content

Kako prepoznati kvalitetne svijeće?

  • Vrijeme sagorijevanja
  • Gore bez kapanja
  • Kvalitet pamuka ( nema čađi i sintetike koja ne sagorijeva lako)

Gdje kupiti svijeće?

Svijeće možete kupiti direktno kod proizvođača svijeća (Candela d.o.o.Čelinac – Banja Luka) ili nas kontaktirati da vam pomognemo ukoliko imate specijalne uslove oko nabavke svijeća. U svakom slučaju mi vam možemo pomoći oko svega.

Gdje kupiti parafin, vosak, pamuk?

U Candela d.o.o. (Čelinac – Banja Luka) radimo po starim recepturama, spajanje materijala, parafina i voskova. Kupiti možete u količini koja Vam je potrebna za razne namjene, potrebno je samo da naglasite da li se radi ručno ili mašinski i za koju je namjenu je potrebno. Candela d.o.o. (Čelinac – Banja Luka) radi nabavku parafina za svoje potrebe te I Vama može pomoći pri nabavci manje ili veće količine, po dogovoru, na šleper ili na paletu.

Gdje kupiti repromaterijal za svijeće?

Materijali za vučene, ekstrudirane, tunkovane ili svijeće iz kalupa, kao i ručno rađene svijeće iz naše ponude su provjereni i lako se koriste u proizvodnji. Parafini, pamuk, boje, mirisi, ambalaža i dr. su takođe dostupni u Candela d.o.o. (Čelinac – Banja Luka).

Gdje kupiti parafin za drvo?

Parafin se koristi za zaštitu drveta i drvenih elemanata ili trupaca. Parafin za drvo možete kupiti u u Candela d.o.o. (Čelinac – Banja Luka).

Da li stari zanati izumiru?

Činjenica je da se danas sve manje ljudi bavi starim zanatima. Mi u Candela d.o.o. (Čelinac – Banja Luka) ne dozvoljavamo da voskarstvo ode u zaborav. Starim zanatima se bavimo još od 1993. godine. Sa tim se ponosimo i po tome smo prepoznatljivi. Nedvosmisleno, postoji istinska želja mnogih za saradnju sa nama jer čuvamo tradiciju i držimo do visokog nivoa kvaliteta proizvoda. Naša posvećenost i jedinstven pristup u radu, rezultirali su da imamo veliki broj zadovoljnih saradnika. Stari zanati se učegodinama I prenose sa koljena na koljeno. Upravo, tako smo dobili potrebno znanje i iskustvo od starih i na daleko poznatih i priznatih Beogradskih voskara.

Velike svijeće ko pravi?

Candela d.o.o. (Čelinac – Banja Luka) može izraditi svijeće koje su prevelike za mašinsku proizvodnju.

Reklama firme na svijeći (ko pravi)?

Candela d.o.o. (Čelinac – Banja Luka) može izraditi svijeću sa nazivom Vaše firme po želji.

Vosak za satne osnove (ko prodaje)?

Candela d.o.o. (Čelinac – Banja Luka) nabavlja iz uvoza  vosak po želji kupca.

Pitajte nas


Odabir jezika »