Skip to main content

Parafin, vosak i pamuk možete kupiti na različitim mjestima u zavisnosti od toga šta vam treba i gdje se nalazite.

Evo nekoliko opcija:

Prodavnice za umjetničke materijale

Takve prodavnice često parafina, voska i pamuka za različite svrhe, poput izrade svijeća, umjetnosti i zanata. Potražite takve prodavnice u vašem lokalnom području ili provjerite jesu li dostupne na internetu.

Prodavnice sa namještajem i dekoracijama

Neke prodavnice koje prodaju namještaj i dekoracije mogu imati parafin i vosak za upotrebu u održavanju i zaštiti drvenih površina.

Prodavnice sa kućnim potrepštinama

Veće prodavnice sa kućnim potrepštinam mogu imati osnovne vrste svijeća, voska ili pamuka za kućnu upotrebu. Međutim, izbor može biti ograničen.

Specijalizovane prodavnice ili proizvođači svijeća

Ako želite kupiti parafin, vosak ili pamuk posebno za izradu svijeća, posjetite specijalizovane prodavnice ili proizvođače svijeća koji nude širok izbor materijala i pribora za izradu svijeća.

Online trgovine

Internet vam pruža mogućnost pretraživanja i kupovine parafina, voska i pamuka putem online trgovina.

Svakaji prije kupovine provjerite lokalne prodavnice ili proizvođače svijeća u svom području kako biste pronašli najbolju opciju za vas.

U Candela d.o.o. (Čelinac – Banja Luka) radimo po starim recepturama, spajanje materijala, parafina i voskova. Kupiti možete u količini koja Vam je potrebna za razne namjene, potrebno je samo da naglasite da li se radi ručno ili mašinski i za koju je namjenu je potrebno. Candela d.o.o. (Čelinac – Banja Luka) radi nabavku parafina za svoje potrebe te I Vama može pomoći pri nabavci manje ili veće količine, po dogovoru, na šleper ili na paletu.

 

Još jednom, ne zaboravite, takođe i svijeće možete kupiti direktno kod nas, ovlaštenog proizvođača svijeća (Candela d.o.o.Čelinac – Banja Luka) ili nas kontaktirati da vam pomognemo ukoliko imate specijalne uslove oko nabavke svijeća. U svakom slučaju mi vam možemo pomoći oko svega.

Candela d.o.o. proizvodnja i veleprodaja svijeća od parafina i voska
candelacelinac@gmail.com
+387 65 676 987
+387 65 530 909

 

Odabir jezika »