Skip to main content

U domu savremenog čovjeka svijeće imaju bitnu ulogu.

Sa njima se često počinje i završava dan, u zavisnosti od životnog ritma.

Ne postoje ni pisana, ni nepisana pravila o tome koje i kakve svijeće treba da kupujemo, a ni količine nisu ograničene. Ljubitelji svijeća će razumjeti o čemu govorimo.

Nije ovo priča o nerazumnom trošenju novca.

Naprotiv, da bi se izabrale prave svijeće, potrebno je znati i ponešto o njima.
Važno je da svijeće izgledaju lijepo, a još je važnije da budu napravljene od kvalitetnih materijala.

Osim što nekvalitetne svijeće brzo izgore i izobliče se, takođe nije baš prijatno kada „mirisne“ svijeće uopšte ne mirišu.

Svijeće imaju bitnu ulogu

Sa Candela svijećama nećete pogriješiti jer je odnos kvaliteta i cijena zadovoljavajući.

Kako dolazi proljeće, inspiracije ne manjka ni u Candela kolektivu.

Mnoštvo žutog cvijeća nas podsjeća na radost života, na sunce, te svijeće mogu biti baš takve – u obliku maslačka, jagorčevine, narcisa …

Behar nas podsjeća na prefinjenost i eleganciju pa imamo ideje za svijeće sa motivom trešnjinog cvijeta, svijeće u obliku bijelog srca koje podsjeća na čistoću, ili jednostavno , možemo izabrati klasične bijele svijeće koje će krasiti svadbene stolove ili biti dio dekoracije za neki drugi važan svečani događaj.

Sa Candela svijećama uskršnji praznici će biti još radosniji i razigraniji.
Pustite mašti na volju, a ostanite otmjeni i umjereni jer izreka kaže „manje je više“.

Za kraj dana, jer rekli smo da u domu svakog savremenog čovjeka svijeće igraju bitnu ulogu, tu su Candela mirisne svijeće koje će pomoći da lakše filtriramo nagomilani stres, te malo zastanemo i razmislimo kako doći do toga da što duže i sjajnije svijetlimo, a da što manje i bezbolnije izgaramo, te da iza nas, baš kao iza Candela svijeća ostaju samo svjetlo i mirisni tragovi jer važno je kakav trag smo ostavili.

Odabir jezika »